Longevitatea patienților cu fibroză chistică în 2000 până în 2010 și dincolo: analysis supraviețuirii înregistrării pacientului Fundației fibrozei chistice,

Longevitatea patienților cu fibroză chistică în 2000 până în 2010 și dincolo: analysis supraviețuirii înregistrării pacientului Fundației fibrozei chistice,

„Https://www.news-medical.net/health/Calcium-and-Diet.aspx”,”200″,”OK”, „From Revizuit de

Calculate this an essential nutrient care are even diets, it appear corpurile noastre nu îl pot manufactures. Example of surse alimentary care sunt bogate în calciou include:

 • Lapte ai a produs lactate
 • Pești cu oasis edible precum sardine conservele și hamsii
 • Fasole, tofu, boabe de soia și precum spanacul vegetal, năsturelul și broccoli

Unele sunt, de asemenea, îmbogățite cu calciou, cum ar fi laptopuri, iaurtul, cerealele pentru micul dejun, orezul și chiar biscuiții.

The evaluation of calcioului care poate fi obținut din alimentație, de obicei conținutul de calciou this most important decât bioavailable, deore efficient absorbiei calcioului this similară între majoritatea alimentelor. Cu toate acestea, bioavailability calciumului poate fi afectat de oxalat și fitat prezenți în alimentarea pe baza de plantă. Acestea if leagă sau chelează cu calciu și împiedică absoria acestuia. With acid oxalic this ridiculous feed precum spanac, ciocolată sau produse din cacao și mai mic în fasole, cartofi dulci, produse din soia, varză și okra. Acidul fitic se găsește în semințe și în soy.

Factori care afetează absorbția calcioului

Mai mulți factori influențează modul în care se calcă din dietă acest absorbit, precum și cantitatea de calciou necesar organismului. Câteva exemple ale acestor factori includ:

 • Dacă nu ați avut nevoie să vă organizați, obțineți lucruri, obțineți un fi absorbit calcioului, mod similar.
 • Pentru masură ce o persoană îmbătrânește, it would absorb calcioului scade needi need the add of calciou crește.
 • Factorii de îngrijire afectează absorbția, inclusiv calciou port, estrogen zone, vitamin D zone trani tranzitul intestinului timpan.
 • Acidul fitic din cereale și leguminoase inhibă absorbția Calciului din alimentație, felul ca oxalații prezenți în unele tipuri de legume.
 • Old foods precum lactoza și polizaharidele nedigestibile cresc absorbția calcioului.
 • Fosforul există ca sau componentă structurală este importantă pentru osului sub formă de fosfat de calciu sau hidroxiapatită. Nivelurile de calciou din sânge sunt scăzute, parathyroid hormone this secretat, ce stimulează convertirea vitaminelor D în formă de activitate biologică, calcitrolul. Aceasta activează support absorbția dependentă of vitamin D to calcioului dini fosforului din dietă din intestin. Hormonul parathyroid crește, from also, phosphate excreia din urină și scade excreția de calciou din urină.
 • Sodiul concurează cu calciou în rinichi pentru reabsorbție deoarece mineral acestea folosesc același transport system. Or contribție ridicolă de sare (chlorură de sodiu) creează o cantitate de sodiu absorbbit în momentul în care creeazăbal sau pierdut de
 • Excessive contribution of cofeină crește brusc pierderile urinare de calciou, special adulți fei la femeile aflate în postmenopauză.
 • Absorbed calcioului poate differiéntre grupurile etnice, deoarece femeie chineze au raportat c absorb more mult calciou decât femeile albe. Cu toate acestea, aceata poate include adaptarea sau disponibilitatea unei contribuții majore din chineză calciou în chinezi.

Cerințe zilnice

Bebeluși

Povești Connect

Pentru creșterea normală oaselor și a scheletului, sugari au ca ca ca 120 mg of calcify în fiecare zi. Cu toate acestea, proportion of calcium absorbit in laptele matern this of approximativement 55% pa la 60%, iar pentru formulare pentru sugari, this of approximate 40%. Prin Urmare, stimă-l pe Zilnic de calculat după copia următoarei:

 • Bebeluși alăptați cu vârsta cuprinsă între 0 – 5 moons – 300 mg / zi
 • Bebeluși hrăniți cu vârste între 0 și 5 moons – 400 mg / zi

Copiți adolescenți

Pentru copii și adulți, recomandat sum this:

 • Copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 years – 500 mg / zi
 • Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 years – 600 mg / zi
 • Copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 years – 700 mg / zi
 • Băieți cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani – 1,000 mg / zi
 • Fete cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 years – 1,000 mg / zi

Adulți

The adulți, cantitatea recomandată this:

 • Bărbați cu vârsta cuprinsă între 19 și 65 de ani – 800 mg / zi
 • Bărbați cu vârsta plague 65 of ani – 1,000 mg / zi
 • Femeile cu vârsta cuprinsă între 19 și 50 de ani – 800 mg / zi
 • Femeile cu vârsta plague 51 de ani – 1,000 mg / zi

Femeile gravide și care alăptează

La femeile însărcinate, cantitatea recomandată this:

 • Primul trimestru – 1.000 mg / zi
 • Trimestrial al doilea – 1.000 mg / zi
 • Trimestrial al treilea – 1000 mg / zi

Pentru femeie care se alaptează, a contribuit zilnic recomandată din calciou estic, de asemenea, 1,000 mg / zi.

Supliment feed cu calciou

Pentru cei care nu iau cantități adevărat de calciou în dietă, it is recommended to supplement.ce este medicamentul recardio În total, nu trebuie să conțină mai mult 2500 g de calciou pe zi. If available more multiple tipuri than supplement, give carbonatul de Calciu și citratul de Calciu sunt cele mai often tipuri of supplement. Carbonatul de calciou trebuie luat după masă, în timp ce citrat de calciou poate fi luat în original moment la zile. Supplement it with calciou nu trebuie luate cu mesele bogate în fiber și an appropriate contribution of lychee pentru is recommended to prevent pietrele la rinichi.

Surse

  Lecturi înainte de suplimente

  Ultima actualizare: 26 februarie 2019

  „Http://www.news-medical.net/health/What-is-Central-Pain-Syndrome.aspx”, „200”, „OK“, „De la

  Syndromul durerii centrale this or affecăiune neurologică are lips of this cause of affectation of the central nerve system (CNS), lipsa de sensibilizare a durerii. Cel mai Adesea is prezintă ca or durare arzătoare care poate fi generalizat sau locată la or regiune a corpului, deși features exact for various foarte mult în funcție de cauza sindromului.

  Gestionarea sindromului durerii centrale implicate sa combination of medicines și tehnici non-farmacologice pentru ameliorarea durerilor și îmbunătățirea calității vieților.  

  Cauză

  Sindromul durerii centrale apare ca urmare to affect the SNC, care poate apărea ca urmare to different circumstane. Aceasta poate include trauma cause by an accident by mașină sau alt incident, amputate a membrelor, tumor, cerebrovascular accident, epilepsy, sclerosis multiplă, Boala Parkinson, Boala Graves sau Addison sau arthritic rheumatoidă.

  Simptomele appears to be the scurt timp după incidentul sau declanșarea bolii cauzale sau pot fi amânate cu camiva ani înainte de apariția simptomelor, în special pentru daunele cauzate de cerebrovascular accident.

  Simptome

  Durerea associată with syndromic durarii centrale poate fi generală sau localizată la or anumită regiune a corpului. It vary from one to another, because of the caracteristică durerii sunt strans legat de cauza bolilor și de expansiune area leziunilor nervoase.

  This, from obicei, or durere moderată până la severă, cares this constant presentă, deși poate fi agravată de hit, mișcare, emoții și schimbări extreme de temperature. Pacienții describe Adesea durerea ca arsură, deși poate varia și uneori this denumită or fărăție de ace și or durere presantă, dureroasă, ascuțită sau explozivă. This frecvent ca loses fărăției să apară în zonele afectate, în special pîrțile distale ale corpului, cum ar fi picioarele și mâinile.

  Old simptome asociate pot include greață, vărsături, hyperventilație și hypertensive.

  management

  Sindromul durerii centrale in this association which will reduce to speranței de viață, give chronic durarea poate reduce semnificativ calitatea vieților pentru persoanele afectate. Scopul gestionării sindromului durerii centrale este, prin urmare, ameliorarea durerii asociate și îmbunătățirea calității vieților.

  Analgezice simple din punct de see medical, folosind acetaminophen, ibuprofenul și aspirină, capabil donate să offers a grad of eficacitate durerii. Cu toate acestea, from obicei nu sunt capabili să amelioreze complet durerea și recommended și altered medical. De exemplu, medically pentru durere mai puternice, compliant with medically opioid, pot fi used some cases.

  Antidepresivul triciclic (TCA), combinat cu fi amitriptilină și nortriptilină, this used numi pentru perioadă regulată de timp, ca regulă generală și centru sindromic de îngrijire această asociație afectează nervii. În plus, deschideți un medicament anticonvulsivant, deschideți un gabapentin, oferind oală, de asemenea, unbeneu.

  Tehnicile de management non-farmacologice including the use of temperature patterned for ameliorarea durerii a modurilor stilului de viață la niveluri mai scăzute de stres, care au fost corelate cu simptome de durata mai severe. This important patient has access to a puternic system of support for a face față schimbări de viață și difcultorilor care apar cu durată cronică. Itvolv a physiothérapeut and a psychologist who adjusts a patient să găsească tehnici de coping pentru a face față durerii.

  Seek viitoare

  Pren prezent, s-a făcut pentru cercetare în mod diferit de centru sindroamelor sindroamice centrale și posibilitățile de efect invers al sistemului nervos. Progress în acest domeniu ar fi a semificativ country înainte în managearea sindromului.

  Referitor la

   Lecturi înainte de suplimente

   Ultima actualizare: 23 august 2018

   „Http://www.news-medical.net/health/Cystic-Fibrosis-Prognosis.aspx”,”200″,”OK”, „From Revizuit de

   Fibroza chistică este sau boală care afectează plămânii și multe vechi organe ale corpului. It causes the cumulation of a gross mucus and lipitic care blochează căile respiratorii and captează bacteriile, due to frequent infection. Old organ affectează including pancreasul, intestinele, ficatul, sinusurile și organul de reproducere.

   Pacienții cu fibroză chistică suferă de difficultate de respirație, tuse persistentă, respiră șuierătoare, intolerantă la exercițiu și inflamată nazală. Asemenea, au digestive sim, cum ar fi scaunele grase, or creștere slabă în copilărie și constipație severă.

   Fibroza chistică is the cause of a defect in the protein regulatorului conductanței transmembranare fibrozei chistice (CFTR). Severitatea simptomelor prognosticul variază î on the function of defectul genetic specific care duce la boală, precum și de vârstă și vechi probleme de sănătate asociate pacientului. Speranța current travel scores pacient cu fibroză chistică in SUA is around 37 ani.

   Fibroza chistică în copilărie

   Copy with fibroză chistică mențin Adesea or bună calitate a vieții și sunt capabili să se frecventeze școala și să se angajeze în vechi activități. Adulții tineri cu fibroză chistică ends in the koala, if locks în cariere și acestea construiesc familii. Female sex patient at supraviețuire rate constant mai scăzute decât bărbații cu vârsta cuprinse între 2 și 20 de ani din motive necunoscute.

   Fibroza chistică la vârsta adultă

   Cândva was or boală exclusiv pediatrică, fibroza chistică this accum or boală a adulților datorită tramentelor avansate. Pacienții is narrowed down with regimuri zilnice, including elimination of respiratory disease, inhalatory mucoactivi agenți antibiotics ioti diete bogate în calorii și bogate în grăsimi pentru a manage boala. Sunt disponibile din punct de vedere medical poate avansa pentru tratarea bolilor și a complicelor acceste. Universal screening al nou-născuților a îmbunătățit, from also, supraviețuirea prin identifies a sugarilor with fibroză chistică cat mai devreme possible, astfel sunt să poată începe treatment.

   Optzeci la sută dintre persoane născute cu fibroză chistică before supraviețui până la maturitate. Dacă îl iubești pe acesta, dacă se acumulează, complică plămânii mai mult de un pacient cu fibroză chistică îmbătrânesc. Condițiile comorbide devin mai frecvente odată cu înaintarea în vârstă. Insuficiența renală chonică, hipertrigliceridemie canceri colon cancer if găsește frecvent la adulții cu fibroză chistică decât cele fără aceasta.

   Risc factorial

   Povești Connect

   It analyse a recording of the patient with the fibroză chistică menținută de Fundația pentru fibroză chistică a relevant Câțiva factori de ris care indică or mortalitate mai mare în boală.

   Riscul mai mare de deces this asociat cu sexul feminin, rasa non-albă și prezentarea simptomatică a bolilor (ceea ce are nevi de pacienți sunt deja simptome respiratorii, gastrointestinal sau al simptome ale bolilor în momentul diagnosticului). Donate 7.6% dintre pacienți sunt asptomatici diagnosticul.

   Dintre patienții cu informații fără genotip, cei care au fost homozygous pentru mută delF508 au avut un mai mare de mortalitate decât cei care au fost heterozigoți. Similar, patient care nu au avut deloc mutația delF508 s-au descurcat și mai rău decât pacient care au fost heterozigoți pentru mutație.

   Progress în speranța by viață

   În 1962, supravieireuirea mediană pentru patienții cu fibroză chistică in order to donate 10 ani, Cândiva indivizi supraviețuind în adolescență. Progresele științific în înțelegerea cauzelor fibrozei chistice desci decoperirea de noi terapii au radical schimbat aceste cifre.

   Or analyse a supraviețuirii în fibroza chistică în 2000 comparativ cu 2010 to arătat or perfecționare with a rate of 1.8% per year. Supraviețuirea proiectată a copiilor născuți și diagnosticarea cu boala în 2010 at the end of 39 of ani, dacă mortalitatea continues să se îmbunătățească the current rat.

   Referitor la

   1. Speranța de viață a fibrozei chistice,
   2. Ajustarea mixului de cazuri pentru evaluarea mortalității în fibroză chistică,
   3. Longevitatea patienților cu fibroză chistică în 2000 până în 2010 și dincolo: analysis supraviețuirii înregistrării pacientului Fundației fibrozei chistice,
   4. Ce acest Fibroza chistică?
   5. NIH Genetics Home Reference, Fibroză chistică,
   6. Screening pentru nou-născut pentru fibroza chistică,

   Lecturi înainte de suplimente

   Ultima actualizare: 26 februarie 2019

   „Http://www.news-medical.net/health/Cystic-Fibrosis-History.aspx”, „200”, „OK“, „Din Revizuit de

   Fibroza chistică this sau boală ereditară care afectează producerea de mucus și organism. The defect genetic în protein regulates the transmembrane chisticiului fibrozei (CFTR) perturbă transportul sărurilor în și în afara celulelor, rezultând un mucus lipitic gros. This important cel is only allowed to be done boliii obstruc respirii ale căilor respiratorii în plămâni și pierde acțiuniii defensive împotriva îngrijirii neobișnuite datorate infecției. Boala affectează high fines țesuturi și organe ale corpului doi duce la or scurtare semnificativă durata via viaă.

   Imaginați-vă creditul: adim Zakharishchev / Shutterstock

   Cele mai vechi se referă la fibroza chistică

   Textele din Evul Measured leagă skins sărată de deteriorarea pancreasului. S-a crezut că sugarii cu aceste semne sunt victime ale vrăjitoriei. Unii cred că Frederic Chopin (1810-1849), composer, the suferit of the formă ușoară de fibroză chistică.

   Prima descriere modernă a bolilor fost făcută în 1938 de către patologul Dorothy Andersen. Fr baza autopsiilor copilor care au murit de malnutriție, and a denumit boala “fibroza chistică a pancreasului”. Fusese cunoscută anterior ca „mucoviscidoză”, referitoare la îngroșarea mucusului.

   Stabiliți criteriile de diagnosticare

   În 1963, un grup de experți a comandat de la Fundația SUA CF să scrie un ghid pentru diagnosticarea și gestionarea fibrozei chistice. În viteza momentului, testarea transpirației devine principală metodă utilizată pentru diagnosticarea tulburării. Sarea excesivă și transpires as it indica preformed bolilor, iar acest test este încă folosit frecvent astăzi.

   Povești Connect

   Împreună cu testeea transpirației, medicii au căutat simptome specifice ale bolilor. Unele dintre acestea inclusiv:

   1. Colonizare persistentă cu agenți precum patogeni Staphylococcus aureus, Haemophilus influenzae, Pseudomonas aeruginosa și Burkholderia cepacia
   2. Tuse cronică cu producție de spută
   3. Anomalii radiograph ale pieptului
   4. Sibiluri sau săptămâna veche de obstrucție a respirației respiratorii
   5. Polipii Nazal
   6. Îndepărtarea degetelor ai degetelor de la picioare
   7. Anomalii gastrointestinale
   8. Insuficiență pancreatică sau pancreatită recurentă
   9. Boală de ficat
   10. Eșecul de a prosperous sau old sindroame de malnutriție
   11. Pierdere a sării syndrome
   12. Masculin urogenital anormal

   Descoperirea genului CFTR

   Abia in 1989 a fost decoperită gena CFTR și legată de boala fibrozei chistice.